c S

Umetna inteligenca za davčno-finančne vsebine

Odkrijte LEXI, inovativno storitev, ki združuje moč umetne inteligence in bogato pravno zbirko portala FinD-INFO.



Spoznajte LEXI, vašo pametno asistentko za raziskovanje davčnih in finančnih vsebin!

 





Odprite zakon in postavite vprašanje. LEXI bo v trenutku preučila celotno zakonsko besedilo in najpomembnejše povezane vsebine v sistemu FinD-INFO ter med več tisoč dokumenti našla prave in pripravila odgovor. Tak odgovor je lahko tudi odlično izhodišče za nadaljnje raziskovanje in hiter pregled tematike ali celo ideja za rešitev, na katero doslej še niste pomislili. Pri svojem delovanju sledi podobnemu delovnemu procesu, kot bi ga izbral strokovnjak, le da so rezultati na voljo v manj kot minuti. LEXI je prva in edina takšna rešitev v Sloveniji.

Storitev LEXI je na voljo na sledečih zakonih:
Zakon o davku na dodano vrednost (ZDDV-1)
Zakon o delovnih razmerjih (ZDR-1)
Zakon o dohodnini (ZDoh-2)
Zakon o davku od dohodkov pravnih oseb (ZDDPO-2)
Zakon o gospodarskih družbah (ZGD-1)
Zakon o davčnem postopku (ZDavP-2)
Zakon o evidencah na področju dela in socialne varnosti (ZEPDSV)
Zakon o pokojninskem in invalidskem zavarovanju (ZPIZ-2)
Stanovanjski zakon (SZ-1)
Zakon o zdravstvenem varstvu in zdravstvenem zavarovanju (ZZVZZ)

LEXI

LEXI Iskanje je revolucionarno orodje, ki na podlagi naravnega jezika analizira vaše iskanje in izbere najprimernejše vsebine. Ne osredotoči se na besede, ki ste jih uporabili pri iskanju, temveč na pomen celotnega besedila, ki ste ga vpisali v iskalnik. Z najmodernejšimi pristopi umetne inteligence združi te vsebine v kratek, informativen povzetek, s čimer vam prihrani več ur raziskovanja.

LEXI Iskanje z uporabo umetne inteligence pregleda vsebine portala FinD-INFO, poišče naujstreznejše dokumente ter iz njih pripravi pojasnilo vašega iskanja. Hkrati preišče tudi splet in pripravi povzetek najdenih vsebin.

LEXI Iskanje