c S

Oddaja obrazca LICIS – Vloga za pridobitev/odvzem licence za delo v dejavnosti prirejanja posebnih iger na srečo

16.12.2020 FURS obvešča, da je na portalu eDavki nameščen obrazec LICIS - vloga za pridobitev/odvzem licence za delo v dejavnosti prirejanja posebnih iger na srečo. Obrazec se nahaja v sklopu obrazcev Igre na srečo. Oddaja obrazca LICIS preko portala eDavki bo možna in obvezna od 1.januarja 2021 dalje.

Prireditelje s koncesijo za prirejanje posebnih iger na srečo in prireditelje s koncesijo za prirejanje posebnih iger na srečo na igralnih avtomatih v igralnih salonih FURS obvešča, da je v skladu s Pravilnikom o licencah za delo v dejavnosti prirejanja posebnih iger na srečo in Igralniškimi standardi za osebe, ki morajo za delo v dejavnosti prirejanja posebnih iger na srečo imeti dovoljenje-licenco na portalu eDavki nameščen obrazec LICIS - VLOGA ZA PRIDOBITEV/ODVZEM LICENCE ZA DELO V DEJAVNOSTI PRIREJANJA POSEBNIH IGER NA SREČO. Obrazec se nahaja v sklopu obrazcev Igre na srečo.

Oddaja obrazca LICIS preko portala eDavki bo možna in obvezna od 01.01.2021 dalje.

Navodila za izpolnjevanje obrazca LICIS so vgrajena v obrazec in se odprejo s klikom na znak »?«. 

Če oddajate obrazec LICIS z uvozom XML datoteke, je shema na voljo na portalu eDavki, https://edavki.durs.si/Documents/Schemas/LICIS_1.xsd, prav tako pa tudi na portalu Beta eDavki, https://beta.edavki.durs.si/Documents/Schemas/LICIS_1.xsd, kjer je možno tudi testiranje oddaje obrazca LICIS.

****
Nameščena sta še obrazca:

- Obrazec KP-NV – naknadna vplačila v gospodarske družbe
- Obrazec KP-KD – kapitalski deleži v osebnih družbah


Vir: eDavki, 16. 12. 2020


Članki izražajo stališča avtorjev, in ne nujno organizacij, v katerih so zaposleni, ali uredništva portala FinD-INFO.