c S
GoOpti nadaljuje s širitvijo poslovanja 06.11.2019 13:17 Ljubljana, 06. novembra (STA) - Digitalna platforma GoOpti, ki ponuja cestne prevoze, nadaljuje s širitvijo poslovanja. Potem ko je avgusta dodatno razširila ponudbo na Hrvaškem, so v mrežo GoOpti dodali še Albanijo in Črno goro. Vstop na albanski in črnogorski trg je za podjetje strateškega pomena, so poudarili.

Učinkovite in zanesljive povezave večjih in manjših krajev z letališči namreč predstavljajo ključno prednost za turizem in gospodarstvo v tem prostoru, so pomen širitve v Albanijo in Črno goro poudarili v podjetju.

"Prepričan sem, da je to odlična priložnost za zapolnitev pomembne vrzeli na področju transporta do bližnjih letališč v našem prostoru. Potenciala za rast je ogromno, prvo pomembno povečanje pa pričakujemo spomladi, ko bomo vzpostavili tudi optimizirane skupinske prevoze na vseh ponujenih rutah," je pojasnil direktor GoOptijeve franšize v Črni gori Andrija Brajković.

GoOpti bo v Črni gori povezoval letališča v Podgorici in Tivatu z mesti Budva, Tivat, Kotor, Bar in Podgorica.

Vstop na albanski trg se medtem že lahko pohvali z nepričakovano uspešnimi rezultati. "Odziv potnikov v Tirani je izredno pozitiven, povpraševanje po prevozih pa presenetljivo narašča, na kar smo izjemno ponosni," je dejal direktor GoOptijeve franšize v Albaniji Olger Hasa.