c S
Fortenova grupa prodaja več kot 100 nepremičnin 16.07.2019 13:30 Zagreb, 16. julija (STA) - Fortenova grupa, ki je nastala iz zdravega dela Agrokorja, je na posebni spletni strani v hrvaškem in angleškem jeziku objavila prodajo 117 nepremičnin, ki ne sodijo v osnovno dejavnost skupine. Na seznamu je videti večinoma zemljišča na različnih koncih Hrvaške, a tudi sedem komercialnih nepremičnin, ki jih družba ne uporablja.

Ponujene nepremičnine so razvrstili po kategorijah komercialne nepremičnine, stanovanjske nepremičnine, zemljišča in ostalo. Največ je zemljišč (109), sedem je komercialnih nepremičnih, eno poslopje pa je v rubriki ostalo. Ob fotografijah nepremičnin so na spletni strani nekretnine.fortenovagrupa.hr objavili tudi podroben opis njihovega stanja in začetno ceno.

Do 16. septembra bodo sprejemali nezavezujoče ponudbe, zavezujoče pa od 30. septembra do 30. oktobra, so napovedali.

Pojasnili so, da gre za premoženje, ki ga družba ne uporablja. Na prodaj so nepremičnine, ki jih je nekoč kupil Agrokor, a večinoma nikoli ni našel uporabe zanje. Zapisali so, da obstaja še več tovrstnih nepremičnin ter da bodo seznam na spletni strani redno posodabljali.