c S
Na kratko iz gospodarstva 08.07.2019 05:31 Ljubljana, 05. julija (STA) - STA povzema javne objave nekaterih podjetij in druge informacije iz poslovnega okolja.

ATVP je ugotovila, da je prevzemna ponudba družbe AE nepremičnine v njenem imenu ter v imenu več družb in fizičnih oseb za družbo Regia Group, ki jo je objavila konec maja in je trajala do 27. junija, uspešna. V njej so pridobili še 0,16 odstotka delnic Regia Group, za delnico so ponudili 125 evrov v denarju, izhaja iz objave v Večeru.

Nadzorna sveta družb Mlinotest kruh in Mlinotest sta podala pozitivno mnenje k pripojitvi Mlinotesta kruha k Mlinotestu, pogodba o pripojitvi, ki jo je pregledala revizijska hiša Audit & Co., pa je predložena sodnemu registru Okrožnega sodišča v Novi Gorici in sodnemu registru Okrožnega sodišča v Kopru. Delničarji Mlinotesta kruh lahko na sedežu Mlinotesta pregledajo pogodbo o pripojitvi, letna poročila prevzete in prevzemne družbe za zadnja tri leta, poročila poslovodstev o pripojitvi, poročila o reviziji pripojitve ter poročila nadzornih svetov obeh družb o pregledu pripojitve, za kar imajo mesec dni časa, izhaja iz današnje objave na spletnih straneh Ajpesa.