c S
Programu Botrstvo trgovsko podjetje namenilo za dobrih 19.500 evrov donacij 12.06.2019 11:54 Ljubljana, 12. junija (STA) - Trgovsko podjetje Hofer je s prodajo določenih izdelkov zbralo dobrih 19.500 evrov in jih namenilo za program Botrstvo v Sloveniji. Hofer je zbrani znesek predal z donacijo v sklad za podporo in razvoj talentov otrok iz programa Botrstvo, darilnimi boni ter 300 paketi prehrambnih in higienskih izdelkov, so danes sporočili iz podjetja.

Donacijo so zbrali s sredstvi od prodaje Flaške ter bombažne vrečke za šport in prosti čas. "Hvaležni smo, da smo lahko z našimi srčnimi kupci in sodelavci z donacijo pomagali preštevilnim socialno ogroženim družinam v Sloveniji. Pomembno je, da stopimo skupaj in prispevamo po najboljših močeh, zato smo veseli, da lahko s tovrstnimi akcijami doprinesemo vsaj delček v skrbi za sočloveka," so ob tem sporočili iz Hoferja.

Podjetje Hofer v okviru lastne iniciative Danes za jutri od leta 2013 z različnimi projekti podpira program Botrstvo v Sloveniji, hkrati je vsaka Hoferjeva trgovina od decembra 2013 botra enemu otroku iz programa Botrstvo.