c S
Pohištvena podjetja bodo iskala partnerje v ZDA 09.06.2019 11:17 Chicago, 09. junija (STA) - Predstavniki slovenskih pohištvenih podjetij bodo prihodnji teden v Chicagu v ZDA obiskali specializiran sejem industrijskega oblikovanja NeoCon ter se sestali s potencialnimi ameriškimi partnerji, so sporočili iz Gospodarske zbornice Slovenije (GZS).

V delegaciji, ki so jo organizirali GZS, agencija Spirit Slovenija in Lesarski grozd Slovenije, bodo predstavniki podjetij Murales, Donar, Ceta, L.ask, Mizarstvo Florjančič, Noki ter Lesarskega grozda.

Ob obisku sejma NeoCon bodo pripravili več poslovnih sestankov ter predstavitev poslovnega okolja in trendov na področju pohištva. Sestali se bodo tudi s predstavniki slovenske poslovne skupnosti v Chicagu in njihovimi lokalnimi partnerji ter predstavniki tamkajšnjega konzulata Slovenije.

Gre za nadaljnjo gradnjo in utrjevanje poslovnih kontaktov v ZDA po uspešno izvedenih delegacijah v letu 2017 v New Yorku ter v letu 2018 v New Yorku, Clevelandu in Pittsburghu, so navedli v GZS.