c S
Na SAP NOW o inteligentnem poslovanju in transformaciji 04.06.2019 08:23 Brdo pri Kranju, 04. junija (STA) - Na letošnjem tehnološkem dogodku SAP NOW Slovenija se bo vse vrtelo okoli inteligentnega poslovanja. Na dogodku, ki bo potekal danes na Brdu pri Kranju, bo mogoče videti tako predstavitve dobrih praks domačih in tujih podjetij kot tudi trendov v iskanju inteligentne transformacije.

Kot so zapisali organizatorji, bosta ključni vprašanji letošnjega foruma "kako v poplavi podatkov v realnem času prepoznati ključne informacije ter digitalno disrupcijo izkoristiti za odskočno desko".

Organizatorji obljubljajo, da bodo na dogodku, na katerem pričakujejo tehnološke strokovnjake in okoli 600 domačih in tujih podjetnikov, naslovili ključne izzive sodobne ekonomije, med katerimi so porast masovnih podatkov, obvladovanje množice digitalnih kanalov in naraščajoč pomen uporabniške izkušnje.

Dogajanje bosta odprla Mark Raben in Rok Magister iz SAP, ki bosta na primeru glasbene industrije pokazala, kako lahko že majhne tehnološke izboljšave spodbudijo nove poslovne modele. Hkrati bosta spregovorila o tem, kako rešitve prenašati med industrijami.

Poleg predstavitve trendov bodo na dogodku svoje izkušnje s transformacijo predstavila tudi domača in tuja podjetja, kot so Petrol, Danfoss, Orbico in HSE.

Udeležence bodo med drugim nagovorili tudi smučarski skakalec Robert Kranjec ter Enis Zornić in Klemen Požin, ki sta zmagala na mednarodnem tekmovanju SACkathon, kjer sta med približno 400 prijavljenimi študenti iz 13 evropskih držav slavila kot najboljša pripovedovalca športnih zgodb s pomočjo poslovne analitike.

Ob osrednjem programu pa si bodo lahko udeleženci ogledali še vrsto rešitev v okviru spremljevalnega programa. Tako si bodo lahko na primer ogledali interaktivno predstavitev prototipa SAP Fashion Labs, rešitve, ki naj bi omogočala povezavo med izdelki, videnimi na ulici ali v reviji, in spletno trgovino.

Dogodek SAP NOW, ki ga organizira slovenska podružnica razvijalca poslovne programske opreme SAP, je namenjen povezovanju poslovne in tehnološke javnosti.