c S
Najboljši wellnessi so Orhidelia, Paradiso, Oaza Miru, Atlantis in Lara 28.04.2019 07:09 Ljubljana, 27. aprila (STA) - Tudi letos so ljubitelji centrov dobrega počutja izbirali wellness centre, ki so jih najbolj navdušili z urejenostjo in ponudbo. Najboljši v posamičnih kategorijah so Wellness Orhidelia Term Olimia, Wellness Paradiso, Oaza miru iz Maribora, Wellness Vodnega mesta Atlantis in Wellness Lara z Jelenovega grebena.

Izbor Naj wellness je pod okriljem uredništva Dobro jutro, Slovenija potekal deseto leto zapored, glasove za svoje najljubše wellness centre pa je oddalo skoraj 10.000 ljudi, so ta teden zapisali na spletnem portalu Dobro jutro, Slovenija.

Glavni namen izbora ostaja širši javnosti posredovati čim več informacij in podatkov o zdravem načinu življenja na splošno ter o konkretni ponudbi slovenskih wellness centrov. "Iz leta v leto se na področju wellnessa razvijajo različni novi produkti in storitve, vse več je poudarka na različnih tehnikah sproščanja, aktivnostih za dušo ter zdravi prehrani. Wellness že dolgo ni več le sproščanje v savnah in bazenih in to želimo predstaviti vsem, ki želijo izboljšati svoje življenje," so pojasnili v uredništvu Dobro jutro, Slovenija.

Hkrati se z izborom spodbuja zdrava konkurenčnost med centri in s tem dviguje kakovost njihovih storitev, so še prepričani.

Centri so glede na velikost in posebnosti ponudbe razporejeni v pet kategorij. Prvo mesto v kategoriji velikih rezidentov je, tako kot že vrsto let zapored, osvojil ljubljanski Wellness Vodnega mesta Atlantis, sledita mu Sense Wellness club iz Ljubljane in prav tako ljubljanski Sunny Studio.

V kategoriji malih rezidentov je najbolj prepričal wellness center Oaza miru iz Maribora, na drugem mestu je Beli Lotos iz Kranja, na tretjem pa Fanči iz Ljubljane.

Zmagovalec kategorije Turizem - mali je Wellness Paradiso, na drugem mestu je tokrat Vitarium iz Šmarjeških Toplic, na tretjem pa Wellness Term Vivat.

Wellness Orhidelia Term Olimia je ponovno postal naj wellness v kategoriji velikih centrov sproščanja in užitka, sledita mu Balnea iz Dolenjskih Toplic in Wellness Spa Center Thermane Laško.

V kategoriji Podeželski wellness je znova slavil Wellness Lara z Jelenovega grebena. Na drugo mesto se je uvrstil wellness Skok iz Mozirja, na tretje pa wellness Pod macesnovo streho.