c S
Združenje Manager na tradicionalnem januarskem srečanju 30.01.2019 07:41 Ljubljana, 30. januarja (STA) - Člani Združenja Manager se bodo danes zbrali na tradicionalnem januarskem srečanju, s katerim simbolično obeležijo začetek novega poslovnega leta. Poleg menedžerjev se ga bodo udeležili tudi visoki politični predstavniki. Združenje bo na dogodku podelilo tudi priznanje za življenjsko delo in priznanje za mladega menedžerja leta.

V uvodnem delu srečanja bosta predsednik Združenja Aleksander Zalaznik in izvršna direktorica Saša Mrak predstavila letošnje cilje združenja. Zbrane bo prek video poslanice nagovoril predsednik vlade Marjan Šarec, ki bo predstavil prizadevanja slovenskega političnega vrha na področju gospodarstva v letošnjem letu. Srečanja se bosta udeležila tudi minister za gospodarski razvoj in tehnologijo Zdravko Počivalšek ter minister za javno upravo Rudi Medved.

Priznanje za življenjsko delo bodo letos podelili ustanovitelju, direktorju in večinskemu lastniku KLS Ljubno Bogomirju Strašku. Za naziv mladi manager 2018 se potegujejo direktor podjetja Smart Com Filip Remškar, direktor GKN Driveline Slovenija Peter Smole ter prokurist in solastnik podjetja Cosylab Igor Verstovšek.

Podelili bodo tudi priznanje artemida, ki ga prejmejo posameznice, ki so prebile t. i. stekleni strop in prevzele najvišje vodstvene funkcije v podjetjih oz. organizacijah. Letošnji prejemnici sta direktorica družinskega podjetja Agitavit Solutions Anka Brus in generalna direktorica Gospodarske zbornice Slovenije Sonja Šmuc.