c S
Razrešeno direktorico koprske občinske uprave začasno nadomestila Tamara Kozlovič 08.01.2019 16:20 Koper, 08. januarja (STA) - Koprsko občinsko upravo bo do imenovanja novega direktorja ali direktorice po javnem natečaju kot vršilka dolžnosti vodila dolgoletna vodja Turistične organizacije Koper Tamara Kozlovič, ki bo tako začasno nadomestila razrešeno direktorico Sabino Mozetič, so sporočili iz Mestne občine Koper.

Koprski župan Aleš Bržan je Kozlovičevo za vršilko dolžnosti direktorice občinske uprave imenoval z današnjim sklepom. Funkcijo bo nastopila 14. januarja in bo delo opravljala do imenovanja novega direktorja. Na koprski občini so že začeli pripravo javnega natečaja za izbiro direktorja, objavljen bo v kratkem.

Kozlovičeva po županovem prepričanju "dobro pozna delovanje koprske občinske uprave, je izredno proaktivna, organizirana in operativna". "Vem, da bo svoje delo opravljala strokovno, srčno, predvsem pa v interesu naših občanov," je dodal Bržan.

Kozlovičeva je po izobrazbi magistrica znanosti s področja managementa poslovnih sistemov, sicer dolgoletna vodja Turistične organizacije Koper, ki deluje v okviru Mestne občine Koper in je v zadnjih letih nanizala številne uspešne projekte in turistične zgodbe, so še navedli na koprski občini.