c S
Na kratko iz gospodarstva 15.12.2018 09:28 Ljubljana, 14. decembra (STA) - STA povzema javne objave nekaterih podjetij in druge informacije iz poslovnega okolja.

Nadzorni svet Luke Koper je danes obravnaval osnutek poslovnega načrta družbe in skupine za leto 2019 in bo to točko dnevnega reda zaključil na nadaljevanju seje prihodnji teden, je družba sporočila prek spletnih strani Ljubljanske borze.

Nadzorni svet družbe Kompas shop je na današnji seji potrdil zapisnik predhodne seje ter se seznanil s poročilom uprave, so iz družbe sporočili prek spletnih strani Ljubljanske borze.

Nepremičninski sklad KD AVF3, ki sodi pod streho KD Skladov, je po poročanju spletnih Financ podpisal pogodbo o nakupi družbe CA Immobilien Anlagen, ki je lastnica ljubljanskega Austria Trend Hotela. Skupno upravlja 28 hotelov, večina jih je na Dunaju. Po neuradnih podatkih je njihova najemna in upravljavska pogodba veljavna še dobrih pet let.

Družba Vipa holding je na spletnih straneh Ljubljanske borze objavila mesečno poročilo za november. Na dan 30. november je imela v lasti deleže v družbah Vipa nepremičnine in Vipa v stečaju.