c S
2TDK objavil razpis za izdelavo projektne dokumentacije za drugi tir 21.11.2018 07:10 Ljubljana, 20. novembra (STA) - Projektno podjetje 2TDK je na portalu javnih naročil, v evropskem uradnem listu in na svoji spletni strani objavilo razpis za izdelavo projektne dokumentacije za drugi tir med Divačo in Koprom. Rok za oddajo ponudbe je 35 dni, šest mesecev pa je rok za izvedbo celotne projektne dokumentacije projekta za izvedbo, so sporočili iz 2TDK.

Kot so sporočili iz projektnega podjetja, bodo lahko s projektom za izvedbo naredili zanesljiv popis del za pridobitev primerljivih ponudb izvajalcev.

Predmet projektne naloge med drugim obsega izdelavo tehničnih specifikacij za gradnjo osmih predorov na drugem tiru, izdelavo projekta za izvedbo v BIM okolju drugega tira od železniške postaje Divača do elektro napajalne postaje Dekani, kjer se trasa priključi na izvlečni tir, dopolnitve BIM modela projekta za izvedbo projektne dokumentacije v času gradnje ter izdelavo enotnega načrta zaščite in reševanja.

Kot so še zapisali, je osnova za izdelavo projektne dokumentacije projekta za izvedbo že izdelana dokumentacija za pridobitev gradbenega dovoljenja, ki je na ogled na spletni strani 2TDK.

Rok za oddajo ponudbe je 35 dni, šest mesecev pa je rok za izvedbo celotne projektne dokumentacije projekta za izvedbo. 2TDK bo z izvajalcem sklenil pogodbo za obdobje šest let.

Kot izhaja iz razpisa, bo merilo za izbiro ekonomsko najugodnejša ponudba, pri čemer bodo ocenili le dopustne ponudbe, kjer se bo upoštevala tudi ponudbena cena in reference strokovnjakov. Če bo enako število točk zbralo več ponudnikov, bo izbran tisti z najnižjo ponudbeno ceno.