c S
Spirit prihodnje leto vabi podjetja na 12 sejmov v tujini 19.11.2018 07:19 Ljubljana, 18. novembra (STA) - Spirit Slovenija je na podlagi predlogov podjetij in združenj sestavil seznam 12 mednarodnih sejmov, na katere prihodnje leto vabi slovenska podjetja. K udeležbi v skupinskih predstavitvah vabi predvsem tista, ki želijo predstaviti svoje izdelke in storitve, pridobiti nove poslovne kontakte ter spoznati konkurenco in trende.

Na seznamu, ki so ga v Spiritu objavili v preteklih dneh, so sejmi pohištvene industrije ter prehrambne industrije v Kölnu, medicinske opreme in farmacije v Dubaju, obrambne industrije in varnosti v Abu Dabiju, gradbeništva in energetsko varčne gradnje, prehrambne industrije ter domače in umetnostne obrti v Milanu, orodjarstva in kovinsko predelovalne industrije v Stuttgartu, transporta in logistike v Münchnu, IKT v Hannovru, oblikovanja in interierjev v Parizu ter opreme za navtično industrijo v Amsterdamu.

"Spirit v okviru skupinskih predstavitev na mednarodnih sejmih krije stroške neopremljenega razstavnega prostora, zakupa tehničnih priključkov in vpisa v katalog. Poleg tega se s sejmišči dogovarja za najboljšo možno lokacijo razstavnega prostora, poskrbi za najem tehničnih priključkov in vpis razstavljavcev v katalog in podjetjem svetuje, kako se na sejemsko predstavitev kar najbolje pripraviti. Podjetja krijejo stroške postavitve stojnice, službenih poti zaposlenih in prisotnosti osebja na stojnici," so navedli.