c S
Na kratko iz gospodarstva 07.11.2018 07:10 Ljubljana, 06. novembra (STA) - STA povzema javne objave nekaterih podjetij in druge informacije iz poslovnega okolja.

Navtični sejem Internautica se po 23 letih seli iz Marine Portorož, danes piše Delo, ki sta mu novico potrdila tako direktor Studia 37 Jurij Korenc, ki od začetka pripravlja to prireditev, kot direktor Marine Portorož Sebastjan Selan. Novica o selitvi Internautice iz Portoroža je presenetila poslovne partnerje tega salona in turistične delavce, ki so prejeli pismo iz Studia 37, v katerem napovedujejo, da bo 24. Internautica potekala med 16. in 19. majem 2019 na novi, prostornejši lokaciji. Kje bo, še ni znano, so pa časniku zagotovili le, da bo ostala v Sloveniji in da bodo novo lokacijo objavili še v tem mesecu. V Marinu so medtem Delu pojasnili, da bo v naslednjem letu maja v Marini Portorož organiziran še zanimivejši navtični sejem z dodatno glasbeno, lepotno in prestižno vsebino.

Stečajni upravitelj Mercate Igor Gorše je objavil vabilo k dajanju ponudb za odkup 128.140 obveznic Dela Prodaje z oznako DPR1. Ponudbe bo zbiral do 10. decembra, izhaja iz objave na spletni strani Ajpesa.