c S
Na dnevu inovativnosti o sodobnih metodah inoviranja 26.09.2018 07:36 Ljubljana, 26. septembra (STA) - GZS danes na Brdu pri Kranju pripravlja dan inovativnosti, na katerem bodo v ospredju sodobne metode inoviranja. Na dogodku bodo podelili tudi priznanja za najboljše inovacije na nacionalni ravni. Slavnostni govornik bo premier Marjan Šarec, podelitve priznanj pa se bo udeležil tudi gospodarski minister Zdravko Počivalšek.

Govorci na dnevu inovativnosti bodo predstavili pregled metod, kdaj jih uporabiti in kaj je poleg njih treba uvesti za uspešno implementacijo inovacijske kulture. Predstavili bodo primere iz prakse, ukrep trajnostne strateške transformacije slovenskih podjetij ter trženje inovacij v mednarodnem prostoru prek znamke I Feel Slovenia, so napovedali v Gospodarski zbornici Slovenije (GZS).

Nato bodo potekale delavnice, na katerih bodo nekaj metod inoviranja preizkusili, ter individualna razvojna in poslovna srečanja. Sledili bodo še motivacijski nagovori in podelitev priznanj, ki jih bo GZS za najboljše inovacije podelila šestnajstič.