c S
Na kratko iz gospodarstva 25.09.2018 07:20 Ljubljana, 24. septembra (STA) - STA povzema javne objave nekaterih podjetij in druge informacije iz poslovnega okolja.

Agencija za varstvo konkurence je 19. septembra sprejela odločitev v postopku presoje koncentracije Salus-Sanolabor, s katero koncentraciji ni nasprotovala. Ker so to informacijo na spletni strani objavili prehitro oz. preden je bila vročena priglasitelju, so jo začasno umaknili, so za STA pojasnili v agenciji. Iz Salusa so v petek prek spletne strani Ljubljanske borze sporočili, da odločbe še niso prejeli.

Nadzorni svet družbe Melamin se je na petkovi seji seznanil s poslovanjem družbe v prvih sedmih mesecih letos, opravil pregled investicij v prvih osmih mesecih letos in se seznanil z uresničevanjem strateških usmeritev do leta 2027, so danes prek spletne strani Ljubljanske borze sporočili iz kočevske družbe.

SID banka je prek spletne strani Ljubljanske borze sporočila, da je 4. avgusta poplačala obveznico SEDABI 0,875 08/04/18. Po tem poplačilu SID banka nima več nobenega vrednostnega papirja, ki bi bil uvrščen v trgovanje na organiziranem trgu.