c S
STO Slovenijo predstavlja v Las Vegasu 13.08.2018 07:20 Ljubljana, 11. avgusta (STA) - Slovenska turistična organizacija (STO) bo Slovenijo od danes do 17. avgusta predstavljala na osrednjem poslovnem dogodku vodilnega združenja luksuzne in butične ponudbe, Virtuoso Travel Week v Las Vegasu. Dogodek pripravlja združenje, katerega člani letno poskrbijo za več kot 23,7 milijarde dolarjev prihodka iz naslova potovanj.

Na Virtuoso Travel Week organizatorji pričakujejo več kot 5000 profesionalcev s področja turizma. STO na tem dogodku sodeluje drugo leto zapovrstjo.

Poleg predstavitev v uradnem programu, na katerem bo izvedla prek 270 individualnih sestankov s turističnimi agenti, bo nacionalna turistična organizacija pripravila še dve posebni predstavitvi slovenskega turizma za več kot 500 agentov. V okviru dogodka se iz Slovenije predstavljata tudi Turizem Ljubljana in agencija Luxury Slovenia.

Na podlagi glasovanj agentov združenja Virtuoso je bila STO ob tem pred nekaj meseci nominirana za naziv najboljše turistične organizacije leta 2018. Poleg nje se za ta naziv potegujejo tudi nacionalne turistične organizacije Avstralije, Mehike, Nove Zelandije in Švice, zmagovalec pa bo znan 13. avgusta.