c S
V Brežicah odprte prijave na oktobrski podjetniško-obrtni in kmetijski sejem 01.08.2018 10:12 Brežice, 01. avgusta (STA) - Brežiški občinski Zavod za podjetništvo, turizem in mladino je te dni objavil razpis za prijavo na Podjetniško-obrtni in kmetijski sejem 2018. Tega bodo letos pripravili osmič zapored, v športni dvorani pri Osnovni šoli Brežice bo potekal 20. in 21. oktobra, so sporočili iz zavoda.

Omenjeni brežiški zavod je sporočil, da bo za podjetja, ki se bodo za sodelovanje na sejmu prijavila do 28. avgusta, najem sejemskega prostora ugodnejši.

Sicer pa bo sejem "tudi letos tradicionalno postregel s pestrim spremljevalnim programom". Navedli so, da bodo poskrbeli tudi za otroško animacijo, kuhali bodo županov golaž, v sejemski kleti pa bo oba sejemska dneva moč pokušati območna vina in domače dobrote. Prireditelji pripravljajo tudi več sejemskih presenečenj.

Prijave sprejemajo prek spleta ali po navadni pošti. Prijavnico in preostale podatke so objavili na spletni strani Podjetniškega centra Brežice.

Sejem je sicer namenjen obrtnikom, podjetnikom, društvom in drugim, ki želijo predstaviti storitve, ponudbo in lastne dosežke. Po podatkih prirediteljev "predstavlja stičišče inovativnih, podjetnih in vedoželjnih ljudi, omogoča celovito predstavitev izdelkov in storitev, ustvarja nove poslovne priložnosti ter hkrati prinaša vpogled v vizijo podjetnikov in gospodarstva v domačem in širšem poslovnem okolju ter spodbuja dialog".

Brežiški sejem navadno obišče več tisoč obiskovalcev.