c S
V Termah Olimia odprtje drugega dela prenovljene Termalije 29.05.2018 07:33 Podčetrtek, 29. maja (STA) - V Termah Olimia bodo zvečer odprli drugi del prenovljenega kompleksa Termalija, Termalijo relax. Gre za obnovo najstarejšega dela kompleksa, ki ni zajemal rušitvenih del, temveč menjavo ploščic v bazenu, ureditev vhoda, nove recepcije, trgovine, garderob in strehe.

Kot je povedal prokurist term Vasja Čretnik, je bila naložba v Termalijo, ki se je začela že lani - marca so odprli Termalijo Family Fun, največja naložba Term Olimia v zadnjih letih. Skupno je stala okoli 10 milijonov evrov. Terme Olimia so naložbo financirale z lastnimi in bančnimi sredstvi, nepovratnih sredstev pa pri tej naložbi ni bilo.

S posodobitvami želijo po Čretnikovih besedah postaviti nove standarde v wellnessu in se s tem postaviti ob bok njihovemu že večkrat nagrajenemu centru Orhidelia.

Nova Termalija bo s privlačno in novo ponudbo postavila nove, višje standarde vodnih doživetij, ocenjujejo v Termah Olimia. Termalija Family Fun je prvenstveno namenjena družinam z otroki, Termalija relax pa je prikrojena vsem tistim, željnim sprostitve in rekreativnega plavanja.

Današnjega odprtja drugega dela prenovljene Termalije se bo med drugim udeležil premier, ki opravlja tekoče posle, Miro Cerar. Ta bo udeležence dogodka tudi nagovoril.