c S
Hrvaški taksi prevoznik Cammeo z junijem prihaja še v Koper 23.05.2018 11:20 Ljubljana/Koper, 23. maja (STA) - Hrvaški taksi prevoznik Cammeo, ki že vozi po Ljubljani, Mariboru in Kranju, z junijem svojo storitev širi še v Koper. Na Obalo bodo poslali deset novih vozil, prevoz pa si bodo lahko uporabniki naročili preko mobilne aplikacije Cammeo ali klicnega centra.

Kot so sporočili iz podjetja, bo uporabnikom na Obali na voljo napredna Cammeo aplikacija, ki jim bo omogočala tudi spremljanje poti vozila in ocenjevanje njihove izkušnje s storitvijo.

Taksi prevoznik v Sloveniji trenutno posluje v Ljubljani, Mariboru in Kranju, kjer zaposluje več kot 100 voznikov. Kot so pojasnili v podjetju, se njihovi vozniki pred začetkom dela izobražujejo na Cammeo akademiji za voznike. Ta je bila ustanovljena po načelu vseživljenjskega učenja in velja za edino tovrstno v Evropi, so dodali.

Družba po Ljubljani, Mariboru, Kranju in Kopru načrtuje še širitev storitve v Celje, na Ptuj in v Mursko Soboto, zato išče 60 novih sodelavcev.