c S
Spirit vabi podjetja na organiziran obisk sejma CeBIT 16.05.2018 08:42 Ljubljana, 16. maja (STA) - Spirit Slovenija vabi podjetja, naj se udeležijo skupinskega organiziranega obiska sejma CeBIT 2018, ki bo med 13. in 15. junijem v Hannovru. Podjetja se za skupinski obisk sejma, ki velja za enega izmed vodilnih svetovnih sejmov na področju digitalizacije in IT storitev, lahko prijavijo do petka opoldne.

Sejem CeBIT je namenjen predstavitvi izdelkov in storitev s področja informacijsko komunikacijskih tehnologij. Med drugim se v okviru sejma predstavljajo izdelki in storitve s področja poslovnih storitev IT, računalništva v oblaku, virtualnega okolja, infrastrukture IKT, upravljavskih storitev, novih tehnologij, urbanih medijev, varnosti in shranjevanja podatkov ter sorodnih vsebin.

Kot so danes sporočili iz Spirita, bodo za sodelujoča slovenska podjetja organizirali vodeni ogled sejma, pri čemer bodo izpostavili predvsem tista področja, ki si jih bodo prijavljena podjetja izbrala, ter obisk slovenskega paviljona. Podjetja bodo lahko spoznavala najnovejše trende in primere dobrih praks digitalizacije tudi z udeležbo izbranega konferenčnega dogodka, so dodali.