c S
Nabavna menedžerka leta je Irena Rimac Gaspari 11.05.2018 07:05 Portorož, 10. maja (STA) - Dobitnica letošnjega naziva nabavni menedžer je postala direktorica korporativne nabave v podjetju Hidria Irena Rimac Gaspari. Štiričlanska strokovna komisija ji je naziv podelila zaradi njenih številnih dosežkov na profesionalnem področju in dolgoletnih izkušenj, so sporočili iz podjetja Planet GV.

Naziv menedžerja leta sta v Portorožu na tradicionalni Nabavni konferenci razglasila podjetje Planet GV in Združenje nabavnikov Slovenije.

Kot so poudarili, si je Rimac Gasparijeva naziv zaslužila z dolgoletnimi bogatimi izkušnjami. Leta 2005 je prevzela vodenje livarne aluminijastih odlitkov v Hidrii Rotomatiki, tri leta pozneje pa se je podala v komercialne vode. Ob širitvi Hidrine proizvodnje aluminijastih odlitkov na koprsko lokacijo je prevzela vodenje nabave.

Leta 2009 se je vključila v delo na področju korporativne nabave Hidrie, kjer še danes opravlja delo direktorice.

Rimac Gasparijeva je aktivna tudi v Združenju nabavnikov Slovenije. Pod njenim vodstvom postaja nabava Hidrie prepoznavna strateška funkcija, ki s svojim delovanjem prispeva k dodani vrednosti Hidrie, kar je ključen doprinos in tudi eden izmed pomembnih dejavnikov, da je Rimac Gasparijeva dobitnica letošnjega priznanja nabavni menedžer leta, so še sporočili iz Planeta GV.