c S
Adria Airways prilagodila ponudbo za študente in starejše 17.04.2018 08:43 Brnik, 17. aprila (STA) - Adria Airways je prilagodila ponudbo za študente in starejše, ki bodo vozovnice odslej lahko kupovali po nižjih in fiksnih cenah. Kot so pojasnili, imata obe skupini namreč svojevrstna pričakovanja, potrebe in želje glede potovanj.

Kot so sporočili iz družbe, se cene vozovnic sicer spreminjajo glede na povpraševanje, zasedenost letal in druge vidike, študenti in starejši pa bodo vozovnice odslej lahko kupovali po fiksnih cenah.

Ponudba za študente je namenjena mladim od 18. do vključno 26. leta s študentskim statusom, ponudba za starejše oz. seniorje pa je namenjena starejšim od 62 let. Skupinama so na voljo enosmerne in povratne vozovnice za vse direktne polete Adrie Airways na njenih 25 destinacijah.

V primeru, da mest na letalu po ceni za študente in starejše ne bo več, bodo na voljo letalske karte po naslednji najnižji ceni za določeno destinacijo. Ročna prtljaga je že vključena v ceni, so še pojasnili v Adrii.