c S
Lesnina odpira veliko nakupovalno središče v Pulju 19.03.2018 07:28 Zagreb, 18. marca (STA) - Trgovska veriga Lesnina Hrvatska bo 5. aprila odprla deveto nakupovalno središče na Hrvaškem. V Pulju bodo razpolagali z več kot 20.000 kvadratnimi metri prodajnih prostorov, šlo bo za najbolj sodobno trgovino Lesnine v tej državi. Avstrijska pohištvena skupina XXXLutz je v novo nakupovalno središče na Hrvaškem vložila 20 milijonov evrov.

Izgradnjo novega nakupovalnega središča Lesnine so začeli lani ob puljski vpadnici z istrske avtoceste. V trgovini bodo ponujali vse izdelke za urejanje doma, so zapisali v petkovem sporočilu za javnost.

Kot so dodali, bodo zaposlili 130 delavcev ter približno 80 zunanjih sodelavcev v montaži, dostavi, čiščenju in podobnih spremljevalnih služb.

Puljsko nakupovalno središče bo deveta trgovina Lesnine na Hrvaškem. Lesnina ima dva nakupovalna središča na območju Zagreba ter po enega v Splitu, Osijeku, Varaždinu, Čakovcu, Zadru in na Reki.

Puljska Lesnina je prva faza vlaganj na tej lokaciji. Obstajajo tudi načrti za izgradnjo objekta blagovne znamke Mömax, ki v sodelovanju z Lesnino načrtuje širitev svojega poslovanja na Hrvaško, so napovedali hrvaški mediji.