FinD - Novice - Začenjajo se brezplačna predavanja o financah
Zemljevid mesta English O podjetju O produktih > Podpora uporabnikom 01 438 01 80
Išči po   > Po zbirkah  > Napredno  Pomoč pri iskanju  
FinD-INFO > Novice > Izbrana novica
 
          - +   *  

Novice

15.11.2011

Začenjajo se brezplačna predavanja o financah

Ljubljana, 15. novembra (STA) - Revija Kapital bo danes v Mariboru pripravila prvi Kapitalov finančni maraton, brezplačno predavanje za "izboljšanje finančne pismenosti Slovencev". Predavanja bodo še v sredo v Ljubljani in v četrtek v Kopru, gre pa za začetek vseslovenske akcije, so sporočili organizatorji.

V okviru dogodkov, ki bodo med 17. in 20. uro, in sicer v Mariboru v hotelu Piramida, v Ljubljani v dvorani Smelt, v Kopru pa na Fakulteti za management Univerze na Primorskem, bo najprej predavanje o tem, na kaj je treba biti pozoren pri načrtovanju varne prihodnosti, kako pripraviti optimalen finančni načrt ter kako je treba varčevati oz. poskrbeti za zavarovanje.

Sledila bo okrogla miza, na kateri bodo predstavniki družb Alta, Nova Ljubljanska banka, Grawe, Elementum, Triglav skladi in Agencija Mori predstavili svojo ponudbo in prikazali tudi konkretne primere izračunov - za kakšne zneske je treba varčevati, koliko se zavarovati, kakšne so pasti in prednosti posamezne ponudbe, kako je z davčnimi olajšavami. Možna bodo tudi individualna svetovanja.

Dogodki, ki bodo brezplačni, je pa potrebna predhodna prijava, so po navedbah organizatorja "začetek vseslovenske akcije za izboljšanje finančne pismenosti Slovencev", namenjeni "vsem, ki razmišljajo o svoji prihodnosti in tudi prihodnosti svojih otrok in iščejo varno in donosno naložbo za prihodnost".

Arhiv

Zadnje novice

Vir

STA

2019

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar

2018

December

November

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar