FinD - Novice - GoOpti nadaljuje s širitvijo poslovanja
Zemljevid mesta English O podjetju O produktih > Podpora uporabnikom 01 438 01 80
Išči po   > Po zbirkah  > Napredno  Pomoč pri iskanju  
FinD-INFO > Novice > Izbrana novica
 
          - +   *  

Novice

6.11.2019

GoOpti nadaljuje s širitvijo poslovanja

Ljubljana, 06. novembra (STA) - Digitalna platforma GoOpti, ki ponuja cestne prevoze, nadaljuje s širitvijo poslovanja. Potem ko je avgusta dodatno razširila ponudbo na Hrvaškem, so v mrežo GoOpti dodali še Albanijo in Črno goro. Vstop na albanski in črnogorski trg je za podjetje strateškega pomena, so poudarili.

Učinkovite in zanesljive povezave večjih in manjših krajev z letališči namreč predstavljajo ključno prednost za turizem in gospodarstvo v tem prostoru, so pomen širitve v Albanijo in Črno goro poudarili v podjetju.

"Prepričan sem, da je to odlična priložnost za zapolnitev pomembne vrzeli na področju transporta do bližnjih letališč v našem prostoru. Potenciala za rast je ogromno, prvo pomembno povečanje pa pričakujemo spomladi, ko bomo vzpostavili tudi optimizirane skupinske prevoze na vseh ponujenih rutah," je pojasnil direktor GoOptijeve franšize v Črni gori Andrija Brajković.

GoOpti bo v Črni gori povezoval letališča v Podgorici in Tivatu z mesti Budva, Tivat, Kotor, Bar in Podgorica.

Vstop na albanski trg se medtem že lahko pohvali z nepričakovano uspešnimi rezultati. "Odziv potnikov v Tirani je izredno pozitiven, povpraševanje po prevozih pa presenetljivo narašča, na kar smo izjemno ponosni," je dejal direktor GoOptijeve franšize v Albaniji Olger Hasa.

Arhiv

Zadnje novice

Vir

STA

2019

November

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar

2018

December

November

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar