FinD - Novice - Stekla bo prodaja letne vozovnice za ljubljanski potniški promet
Zemljevid mesta English O podjetju O produktih > Podpora uporabnikom 01 438 01 80
Išči po   > Po zbirkah  > Napredno  Pomoč pri iskanju  
FinD-INFO > Novice > Izbrana novica
 
          - +   *  

Novice

23.8.2019

Stekla bo prodaja letne vozovnice za ljubljanski potniški promet

Ljubljana, 23. avgusta (STA) - V ponedeljek bo stekla prodaja letnih vozovnic enotne mestne kartice Urbana. Njena veljavnost po novem ne bo več vezana na leto prodaje, temveč na nakup v izbranem mesecu. Cena letne vozovnice bo 365 evrov, za upokojence pa 220 evrov. Kot so zapisali na LPP, jo bodo uporabniki lahko kupili tudi na obroke, pa tudi kot darilo.

Veljavnost letne Urbane bo po novem 12 mesecev od meseca nakupa. Uporabniki, ki bodo letno vozovnico kupili na primer septembra letos, jo bodo tako lahko koristili do istega meseca naslednje leto. Nakup je možen na vseh prodajnih mestih kartice Urbana. Tisti, ki Urbane še nimajo, jo lahko kupijo v Potniškem centru Ljubljanskega potniškega prometa (LPP), na Avtobusni postaji Ljubljana in v prodajnem mestu PAV na Vrhniki.

Nakup letne urbane bodo lahko uporabniki kupili na obroke, mogoče pa jo bo kupiti tudi kot darilo, in sicer v Potniškem centru LPP.

Z uvedbo vozovnice bo stekla tudi oglaševalska akcija, ki bo potnike pozivala k nakupu in izpostavljala, da bo nova kartica omogočala neomejeno število potovanj za le en evro na dan, upokojenska karta pa za 60 centov na dan.

Arhiv

Zadnje novice

Vir

STA

2019

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar

2018

December

November

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar