FinD - Novice - Nardin začenja nov mandat na čelu izolske bolnišnice
Zemljevid mesta English O podjetju O produktih > Podpora uporabnikom 01 438 01 80
Išči po   > Po zbirkah  > Napredno  Pomoč pri iskanju  
FinD-INFO > Novice > Izbrana novica
 
          - +   *  

Novice

20.8.2019

Nardin začenja nov mandat na čelu izolske bolnišnice

Izola, 20. avgusta (STA) - Dosedanji direktor Splošne bolnišnice Izola Radivoj Nardin z današnjim dnem začenja nov štiriletni mandat na čelu zavoda. Minister za zdravje Aleš Šabeder je soglasje k njegovemu imenovanju podpisal 18. julija.

Na razpis za direktorja sta sicer prispeli dve prijavi, svet zavoda pa je nato prepričal Nardin. Kot je takrat dejala predsednica sveta zavoda Maja Praček, še posebej v teh časih v svetu zavoda menijo, da je "kontinuiteta zelo pomembna".

Razprava ob izbiri je pokazala, da je svet zelo zadovoljen in da so ponosni na razvoj v zadnjih štirih oziroma petih letih. Nardin je bil namreč pred nastopom mandata eno leto že vršilec dolžnosti direktorja.

Nardin je ob imenovanju spomnil, da so sanacijo začeli pred petimi leti in od takrat izolska bolnišnica uspešno posluje. Tudi izsledki notranje revizije niso ugotovili nobenih neskladij. Lani so v Izoli zaključili osem sanacijskih ukrepov, do leta 2021 jih na realizacijo čaka še šest.

Nardin se lahko pohvali s tem, da je v zadnjih letih korenito obrnil poslovanje bolnišnice na bolje. V zadnjih štirih letih je poslovanje stalno pozitivno oz. bolnišnica izkazuje presežek prihodkov nad odhodki.

Arhiv

Zadnje novice

Vir

STA

2019

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar

2018

December

November

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar