FinD - Novice - V prodaji od danes tudi enotne vozovnice za enkratne vožnje
Zemljevid mesta English O podjetju O produktih > Podpora uporabnikom 01 438 01 80
Išči po   > Po zbirkah  > Napredno  Pomoč pri iskanju  
FinD-INFO > Novice > Izbrana novica
 
          - +   *  

Novice

1.8.2019

V prodaji od danes tudi enotne vozovnice za enkratne vožnje

Ljubljana, 01. avgusta (STA) - Potem ko je junija zaživela enotna mesečna in letna enotna vozovnica za javni potniški promet, bodo lahko uporabniki od danes naprej kupovali tudi enotne vozovnice za enkratne vožnje ter dnevne in tedenske vozovnice. Pri omenjenih se bo cena v predprodaji izračunala na podlagi najkrajše razdalje med vstopnim in izstopnim postajališčem.

Enotne vozovnice uporabnikom javnega potniškega prometa zagotavljajo, da se lahko na relaciji, za katero ima vozovnico, pelje z vsemi voznimi sredstvi in vsemi prevozniki.

Z današnjim dnem so potnikom na voljo enotne vozovnice za enkratno vožnjo, dnevne vozovnice in tedenske vozovnice, s prihodnjim letom pa bo v ponudbi še enotna imenska mesečna vozovnica s količnikom 26 voženj.

Prodaja splošnih mesečnih in letnih enotnih vozovnic IJPP je medtem stekla že junija. Prenosna enotna vozovnica je določena s količnikom 32 enkratnih voženj, cena letne pa je določena s količnikom osmih mesečnih vozovnic.

Z novo enotno vozovnico so za dnevne migrante iz okoliških mest v Ljubljano zaživele tudi dodatne hitre linije, kar pomeni, da imajo avtobusi največ en vmesni postanek.

Arhiv

Zadnje novice

Vir

STA

2019

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar

2018

December

November

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar