FinD - Novice - Na kratko iz gospodarstva
Zemljevid mesta English O podjetju O produktih > Podpora uporabnikom 01 438 01 80
Išči po   > Po zbirkah  > Napredno  Pomoč pri iskanju  
FinD-INFO > Novice > Izbrana novica
 
          - +   *  

Novice

19.7.2019

Na kratko iz gospodarstva

Ljubljana, 18. julija (STA) - STA povzema javne objave nekaterih podjetij in druge informacije iz poslovnega okolja.

Ljubljanska hotelska skupina Union hoteli je vpeljala novo korporativno blagovno znamko in novo identiteto nekdanjega Grand hotela Union Business ter osvežila celostno grafično podobo skupine. Odslej se bo tržila pod blagovno znamko Union Hotels Collection. "Korporativna blagovna znamka Union Hotels Collection poudarja predvsem zgodovino in tradicijo odličnosti na ravni skupine. Beseda 'collection' pa nakazuje, da gre za zbirko štirih unikatnih ljubljanskih hotelov, za katere smo strateško razvili ponudbo in specifične trženjske nastope, vključno z zgodbo blagovne znamke vsakega hotela, pozicioniranjem, ciljnimi skupinami in trženjskimi aktivnostmi," je povedal glavni izvršni direktor Union hotelov Matej Rigelnik. Grand hotel Union Business na Miklošičevi cesti 3 se bo odslej tržil pod blagovno znamko uHotel, ki nakazuje dediščino Union hotelov, vizualno podobo novega znaka pa je navdihnilo arhitekturno značilno notranje stopnišče v obliki črke u, so danes sporočili iz družbe.

Delničarji družbe Vipa Holding bodo na skupščini 23. avgusta odločali o predlogu, da predsedniku nadzornega sveta Tomažu Juvanu in namestniku predsednika nadzornega sveta Goranu Gojkoviću, ki jima 29. avgusta poteče mandat članov nadzornega sveta, podelijo nov mandat v nadzornem svetu. Za revizorja družbe za poslovna leta 2019, 2020 in 2021 je predlagana družba UHY Revizija in svetovanje, je razvidno iz skliva skupščine, danes objavljenega na spletnih straneh Ljubljanske borze.

Delničarji družbe Hram Holding bodo na skupščini 30. avgusta med drugim odločali o podelitvi razrešnice upravi in nadzornikom za lani ter o imenovanju družbe UHY Revizija in svetovanje za revizorja za poslovna leta 2019, 2020 in 2021, kaže danes na spletnih straneh Ljubljanske borze objavljen sklic skupščine.

Arhiv

Zadnje novice

Vir

STA

2019

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar

2018

December

November

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar