FinD - Novice - OZS in OMV v dveletno strateško sodelovanje
Zemljevid mesta English O podjetju O produktih > Podpora uporabnikom 01 438 01 80
Išči po   > Po zbirkah  > Napredno  Pomoč pri iskanju  
FinD-INFO > Novice > Izbrana novica
 
          - +   *  

Novice

17.7.2019

OZS in OMV v dveletno strateško sodelovanje

Ljubljana, 17. julija (STA) - Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije (OZS) in OMV Slovenija sta sklenila dveletno strateško partnerstvo, v okviru katerega bodo po besedah predsednika sekcije za promet pri OZS Petra Piška "pridobili vsi". Sekcija bo lažje zastopala interese prevoznikov pri oblikovanju zakonodaje, pridobivanju spodbud in razvoju panoge, je ocenil Pišek.

Strateško sodelovanje OMV s sekcijo za promet pri OZS članom sekcije prinaša številne ugodnosti, so sporočili iz zbornice. "Pri tem gre predvsem za zagotavljanje storitev brezgotovinskega poslovanja za potrebe maloprodaje in veleprodaje z gorivi, kot tudi oskrbo prevoznikov, ki imajo svoje interne bencinske servise," so zapisali v sporočilu za javnost.

Generalna direktorica OMV Slovenija Vanja Lombar je ob sklenitvi partnerstva dejala, da to odpira vrata novim priložnostim članom sekcije za promet pri OZS. "Njihova sekcija za promet je ena ključnih ne samo v strukturi OZS, temveč nastopa tudi kot akter pri oblikovanju nacionalnih poslovnih politik predvsem na področju cestnega prevoza," je ob tem izpostavila Lombarjeva.

Predsednik sekcije za promet Pišek pa je ocenil, da je povezovanje prevoznikov in njihovih ključnih dobaviteljev za sekcijo izrednega pomena. "S povezovanjem bomo lahko medsebojno nadgradili skupne interese, si pri delu in prizadevanjih pomagali ter s tem na dolgi rok nedvomno pridobili vsi," Piška povzemajo v sporočilu.

Kot je še ocenil predsednik sekcije in tudi podpredsednik OZS, bo sekcija za promet s tem tudi lažje zastopala interese prevoznikov pri oblikovanju zakonodaje, pridobivanju spodbud in razvoju logistične panoge, ki je za gospodarstvo izrednega pomena.

Arhiv

Zadnje novice

Vir

STA

2019

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar

2018

December

November

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar