FinD - Novice - V Ljubljani in Mariboru seminar o poslovanju v kulturnem sektorju
Zemljevid mesta English O podjetju O produktih > Podpora uporabnikom 01 438 01 80
Išči po   > Po zbirkah  > Napredno  Pomoč pri iskanju  
FinD-INFO > Novice > Izbrana novica
 
          - +   *  

Novice

27.5.2019

V Ljubljani in Mariboru seminar o poslovanju v kulturnem sektorju

Ljubljana/Maribor, 27. maja (STA) - V Muzeju za arhitekturo in oblikovanje (MAO) v Ljubljani se bo danes začel strokovni seminar Kako oblikovati poslovni pristop za prihodnost, ki ga organizira zavod Motovila s Centrom za kreativnost v Ljubljani. Seminar, ki bo v torek potekal še v Mariboru, bo vodila strokovnjakinja za razvoj in trajnostno rast ustvarjalnih organizacij Ellen O'Hara.

Tokratno brezplačno usposabljanje, ki je del niza usposabljanj Onkraj kulturnega modela, je namenjeno tako izkušenim kot mladim vodilnim kadrom, organizatorjem, producentom in ustvarjalcem, ki delujejo v kulturnem, ustvarjalnih in avdiovizualnih sektorjih.

Na seminarju bo med drugim govora o tem, kako razviti poslovni model za prihodnost ter najti nove perspektive za reševanje kompleksnih problemov. Zato je, kot so zapisali organizatorji, usposabljanje idealna priložnost za vse, ki želijo pod mentorstvom izkušene mednarodne svetovalke pridobiti orodja in praktične nasvete, s katerimi bodo prevetrili trenutno poslovanje svoje organizacije ter ga prilagodili in dosegli trajnostne učinke v prihodnosti.

Udeležencem seminarja, ki vključuje tudi delavnico, bo v sredo na voljo tudi kratko individualno svetovanje, so še zapisali organizatorji.

Ellen O'Hara je neodvisna poslovna svetovalka, strateginja, mentorica in raziskovalka z 20-letnimi izkušnjami v kulturnem in ustvarjalnih sektorjih ter socialnem podjetništvu. Osredotoča se na področja inoviranja poslovnih modelov, dostopa do t.i. alternativnih virov in merjenja učinkov.

V poučevanju uporablja metodologijo zagonskih podjetij in oblikovalskega razmišljanja za spodbujanje strateškega pristopa k vodenju in spremembam. V ospredje postavlja kulturne in družbene učinke trajnostnega delovanja ustvarjalnih organizacij ter ustvarjanje vrednosti.

Arhiv

Zadnje novice

Vir

STA

2019

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar

2018

December

November

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar