FinD - Novice - Objavljen natečaj za direktorja urada za oskrbo in integracijo migrantov
Zemljevid mesta English O podjetju O produktih > Podpora uporabnikom 01 438 01 80
Išči po   > Po zbirkah  > Napredno  Pomoč pri iskanju  
FinD-INFO > Novice > Izbrana novica
 
          - +   *  

Novice

23.5.2019

Objavljen natečaj za direktorja urada za oskrbo in integracijo migrantov

Ljubljana, 23. maja (STA) - Generalni sekretariat vlade je objavil natečaj za položaj direktorja urada vlade za oskrbo in integracijo migrantov. Kandidati se lahko prijavijo v 15 dneh po objavi natečaja oz. do 7. junija. Izbrani kandidat bo imenovan na položaj za dobo petih let z možnostjo ponovnega imenovanja, je navedeno na spletni strani ministrstva za javno upravo.

Od kandidatke oz. kandidata v vladi med drugim pričakujejo slovensko državljanstvo, vsaj visokošolsko izobrazbo, najmanj sedem let delovnih izkušenj, nekaznovanost, znanje tujega jezika ter funkcionalna znanja upravnega vodenja in upravljanja kadrovskih virov. Njegovo delo bo vodenje, usklajevanje in organiziranje dela v uradu, vodenje projektnih skupin in samostojno oblikovanje ključnih sistemskih rešitev.

Vlogi bo moral kandidat predložiti tudi vizijo prednostnih nalog in razvoja organa, v kateri bo opredelil cilje, časovnico ter finančne kadrovske in druge posledice predlaganih sprememb. Izpolnjevanje pogojev bo preverjala posebna natečajna komisija, ki jo bo imenoval uradniški svet, so zapisali v javnem natečaju.

Urad trenutno kot vršilec dolžnosti direktorja vodi Dušan Lužar, ki je na tem mestu nasledil prejšnjo direktorico Mojco Špec Potočar. Lužar naj bi vladni urad vodil najdlje do 20. junija oziroma do imenovanja novega direktorja.

Arhiv

Zadnje novice

Vir

STA

2019

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar

2018

December

November

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar