FinD - Novice - Tehnološki park s podporo za najboljše inovativne projekte
Zemljevid mesta English O podjetju O produktih > Podpora uporabnikom 01 438 01 80
Išči po   > Po zbirkah  > Napredno  Pomoč pri iskanju  
FinD-INFO > Novice > Izbrana novica
 
          - +   *  

Novice

22.5.2019

Tehnološki park s podporo za najboljše inovativne projekte

Ljubljana, 22. maja (STA) - Tehnološki park Ljubljana skupaj z evropskimi partnerji nudi finančno podporo desetim najboljšim inovativnim projektom, ki bodo nastali s sodelovanjem raziskovalnih organizacij ter malih in srednjih podjetij iz jadransko-jonske regije. Podpora bo potekala v obliki inovacijskih vavčerjev v vrednosti 18.500 evrov za posamičen projekt.

Razpis "Proof of concept" je namenjen projektom, ki povezujejo raziskovalne dosežke in gospodarstvo, so sporočili iz Tehnološkega parka. Z vačverji želijo zagotoviti finančno podporo uspešnim prenosom dobrih raziskovalnih dosežkov v gospodarstvo.

Razpis je pripravila čezmejna iniciativa partnerjev mreže OIS-AIR iz šestih držav (Slovenije, Italije, Hrvaške, Srbije, Grčije in Albanije), ki spodbujajo gospodarsko rast in podpirajo razvoj raziskovalnih projektov s področij transporta in mobilnosti, energetike in okolja ter agro in bio-gospodarstva.

Tehnološki park Ljubljana kot partner projekta OIS-AIR na področju jadransko-jonske regije podpira skupne razvojne projekte raziskovalnih centrov ter malih in srednje velikih podjetij.

Razpis je sestavljen iz treh faz. V prvi je objavljen poziv za ideje, namenjene javnim raziskovalnim organizacijam in univerzam (rok za oddajo 14. julij), v drugi bodo iskali povezave raziskovalnih organizacij in univerz s podjetji (rok za oddajo 30. september), v tretji, ki se bo sklenila oktobra, pa bo potekal izbor in dodelitev desetih inovacijskih vavčerjev.

Arhiv

Zadnje novice

Vir

STA

2019

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar

2018

December

November

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar