FinD - Novice - Za direktorja izolske bolnišnice dve prijavi
Zemljevid mesta English O podjetju O produktih > Podpora uporabnikom 01 438 01 80
Išči po   > Po zbirkah  > Napredno  Pomoč pri iskanju  
FinD-INFO > Novice > Izbrana novica
 
          - +   *  

Novice

21.5.2019

Za direktorja izolske bolnišnice dve prijavi

Izola, 21. maja (STA) - Na razpis za direktorja Splošne bolnišnice Izola sta v roku prispeli dve prijavi. Seja sveta zavoda, na kateri bodo obravnavali prispele prijave in odločali o izbiri novega direktorja, pa bo predvidoma v juniju, so za STA danes pojasnili v izolski bolnišnici.

K odločitvi sveta bolnišnice o imenovanju direktorja zavoda je sicer treba pridobiti še soglasje vlade, so še navedli v bolnišnici.

Svet bolnišnice je razpis za mesto direktorja za naslednje štiriletno obdobje objavil 19. aprila.

Za mesto direktorja je lahko imenovan kandidat z univerzitetno izobrazbo pravne, ekonomske ali medicinske smeri, z najmanj petimi leti delovnih izkušenj z ustreznimi organizacijskimi in upravljavskimi znanji, poleg slovenskega in italijanskega jezika pa je zahtevano tudi znanje enega izmed svetovnih jezikov. Kot obvezno prilogo so morali kandidati priložiti tudi program dela.

Aktualnemu direktorji Radivoju Nardinu, ki se javno ni izjasnil glede morebitne ponovne kandidature, se štiriletni mandat izteče 19. avgusta. Dosedanji direktor se sicer lahko pohvali s tem, da je v zadnjih letih korenito obrnil poslovanje bolnišnice na bolje. V zadnjih štirih letih je poslovanje stalno pozitivno oz. bolnišnica izkazuje presežek prihodkov nad odhodki. Tudi realizacija programa se je v teh letih močno povečala, lani so na primer imeli skoraj 53 milijonov evrov prihodkov.

Arhiv

Zadnje novice

Vir

STA

2019

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar

2018

December

November

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar