FinD - Novice - Gorjup zadovoljen s pozitivnimi premiki v delovanju GZS
Zemljevid mesta English O podjetju O produktih > Podpora uporabnikom 01 438 01 80
Išči po   > Po zbirkah  > Napredno  Pomoč pri iskanju  
FinD-INFO > Novice > Izbrana novica
 
          - +   *  

Novice

9.5.2019

Gorjup zadovoljen s pozitivnimi premiki v delovanju GZS

Ljubljana, 08. maja (STA) - Predsednik Gospodarske zbornice Slovenije (GZS) Boštjan Gorjup je na današnji seji skupščine zbornice izrazil zadovoljstvo, da je prišlo "do pomembnega premika pri temeljih GZS". Ta je med drugim lani prvič po letu 2007 brez dezinvestiranj dosegla pozitiven poslovni rezultat, pozitivno je tudi sodelovanje s samostojnimi gospodarskimi zbornicami.

Današnja skupščina GZS je bila zadnja v tekočem štiriletnem mandatu. Člani skupščine so med drugim obravnavali poročilo o poslovanju v lanskem letu. Dosežen rezultat v višini okoli 440.000 evrov je zanje še posebej razveseljiv, ker je bil prvič po letu 2007 dosežen brez dezinvestiranj, so sporočili iz zbornice.

"Imamo pozitivno poslovanje, tudi bistveno boljše in urejene odnose s samostojnimi gospodarskimi zbornicami," je izpostavil Gorjup. Zbornica je s partnerskim načinom dela dosegla premike na področju zakonodaje v gradbeništvu, pri stroških dela in drugod.

GZS želi tudi v prihodnje prepoznavati ključne izzive in delati na fokusnih področjih, kot so kadrovski izzivi, še boljše poslovno okolje in doseganje skupnih ciljev.

Arhiv

Zadnje novice

Vir

STA

2019

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar

2018

December

November

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar