FinD - Novice - Na kratko iz gospodarstva
Zemljevid mesta English O podjetju O produktih > Podpora uporabnikom 01 438 01 80
Išči po   > Po zbirkah  > Napredno  Pomoč pri iskanju  
FinD-INFO > Novice > Izbrana novica
 
          - +   *  

Novice

9.5.2019

Na kratko iz gospodarstva

Ljubljana, 08. maja (STA) - STA povzema javne objave nekaterih podjetij in druge informacije iz poslovnega okolja.

Dars je z nemško banko KfW IPEX-Bank 25. aprila sklenil pogodbo za najem kredita v višini 51 milijonov evrov, sredstva bo namenil za investicijska vlaganja. Obveznosti iz zadolžitve niso zavarovane z državnim poroštvom, je Dars danes objavil prek spletnih strani Ljubljanske borze.

Družba AE nepremičnine je v časopisu Večer objavila prevzemno namero za odkup delnic družbe Regia group. AE nepremičnine bodo najkasneje v 30 dneh in ne prej kot v 10 dneh objavile prevzemno ponudbo za vseh 22.563 delnic Regie group. O prevzemni nameri so obvestili Agencijo za trg vrednostnih papirjev, agencijo za varstvo konkurence ter poslovodstvo in predstavnike delavcev Regie.

Delničarji družbe Sava so na torkovi skupščini potrdili predlog SDH in v upravni odbor Save po odstopu Tine Pelcar Burgar imenovali Vanesso Grmek. Soglašali so, da se lanski čisti dobiček v višini 550.400 evrov uporabi za pokrivanje prenesene izgube in upravnemu odboru za lansko delo podelili razrešnico, je Sava danes objavila na spletnih straneh Ajpesa.

Arhiv

Zadnje novice

Vir

STA

2019

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar

2018

December

November

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar