FinD - Novice - Sredstva EU za boljše sobivanje generacij na delovnem mestu
Zemljevid mesta English O podjetju O produktih > Podpora uporabnikom 01 438 01 80
Išči po   > Po zbirkah  > Napredno  Pomoč pri iskanju  
FinD-INFO > Novice > Izbrana novica
 
          - +   *  

Novice

6.5.2019

Sredstva EU za boljše sobivanje generacij na delovnem mestu

Ljubljana, 06. maja (STA) - Služba vlade za razvoj in evropsko kohezijsko politiko je izdala odločitev o finančni podpori za javni razpis za komunikacijsko kampanjo za zmanjševanje oz. odpravljanje medgeneracijskih stereotipov in spodbujanje medgeneracijskega sodelovanja na delovnem mestu. Vrednost razpisa znaša nekaj manj kot 1,2 milijona evrov.

Kot so danes sporočili iz službe za razvoj in evropsko kohezijsko politiko, bo razpis predvidoma objavljen v petek. Za kohezijsko regijo Vzhodna Slovenija bo namenjenih 625.400 evrov, za regijo Zahodna Slovenija pa 554.600 evrov. Evropski socialni sklad bo prispeval dobrih 940.000 evrov.

Predmet razpisa je sofinanciranje projekta, v okviru katerega se bo na področju sobivanja generacij na delovnem mestu oblikovala in izvedla komunikacijska kampanja. Njen namen je povečati ozaveščenost delodajalcev in zaposlenih o pomenu medgeneracijskega sodelovanja s ciljem povečanja pripravljenosti delavcev, da bi delali dlje, ter zagotavljanja kakovostnih delovnih mest.

Arhiv

Zadnje novice

Vir

STA

2019

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar

2018

December

November

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar