FinD - Novice - Agencija Spirit Slovenija išče direktorja
Zemljevid mesta English O podjetju O produktih > Podpora uporabnikom 01 438 01 80
Išči po   > Po zbirkah  > Napredno  Pomoč pri iskanju  
FinD-INFO > Novice > Izbrana novica
 
          - +   *  

Novice

26.4.2019

Agencija Spirit Slovenija išče direktorja

Ljubljana, 26. aprila (STA) - Javna agencija RS za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije (Spirit Slovenija) je danes objavila javni natečaj za prosto delovno mesto direktorja. Pisne prijave je mogoče oddati v 15 dneh od objave, izbranega kandidata pa bo na predlog sveta agencije imenovala vlada za petletni mandat.

Mesto direktorja agencije Spirit Slovenija se je izpraznilo sredi februarja, ko je vlada s tega mesta razrešila Gorazda Miheliča, ki je konec januarja podal predlog za sporazumno prekinitev delovnega razmerja. Po neuradnih informacijah medijev z njegovim delom niso bili zadovoljni na gospodarskem ministrstvu.

Od Miheličeve razrešitve agencijo začasno kot vršilka dolžnosti vodi Ajda Cuderman, ki je bila pred tem štiri leta zaposlena v Petrolu, še prej pa med drugim devet let v družbi Mercuri International.

Na razpis se lahko prijavijo slovenski državljani z ustrezno izobrazbo, ki imajo najmanj deset let delovnih izkušenj in so strokovnjaki na področju dela agencije. Prijavi morajo priložiti vizijo prednostnih nalog in razvoja agencije v naslednjem mandatnem obdobju.

Spirit Slovenija zagotavlja podporo slovenskemu gospodarstvu na področjih podjetništva, inovativnosti in tehnološkega razvoja ter pospeševanja internacionalizacije in tujih neposrednih investicij. Ustanovljena je bila v začetku leta 2013, ko je poleg navedenih dobila pod svoje okrilje tudi področje turizma, katero pa je vlada z avgustom 2015 izločila v samostojno ustanovo - Slovensko turistično organizacijo.

Arhiv

Zadnje novice

Vir

STA

2019

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar

2018

December

November

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar