FinD - Novice - Upravljalec državnih gozdov z novo finančno direktorico
Zemljevid mesta English O podjetju O produktih > Podpora uporabnikom 01 438 01 80
Išči po   > Po zbirkah  > Napredno  Pomoč pri iskanju  
FinD-INFO > Novice > Izbrana novica
 
          - +   *  

Novice

26.4.2019

Upravljalec državnih gozdov z novo finančno direktorico

Kočevje, 26. aprila (STA) - Upravljalec državnih gozdov, družba Slovenski državni gozdovi, ima novo članico poslovodstva. Nadzorniki so namreč v sredo za direktorico za področje financ, računovodstva in kontrolinga imenovalo Darjo Derganc, ki bo na tem mestu nasledila Dejana Kaisersbergerja.

Dergančeva bo petletni mandat nastopila s 6. majem, ko se bo pridružila glavnemu direktorju družbe Zlatku Ficku, so sporočili iz Slovenskih državnih gozdov in dodali, da je Kaisersberger odpoved s funkcije direktorja za finance, računovodstvo in kontroling podal zaradi novih delovnih izzivov.

Dergančeva je univerzitetna diplomirana ekonomistka iz Novega mesta in ima 23 let izkušenj na vodstvenih delovnih mestih, predvsem s področja kontrolinga, računovodstva in financ, dvakrat pa je bila tudi začasna direktorica v proizvodnih podjetjih.

Poklicno pot je začela v novomeškem podjetju Novoteks Tkanina in jo kot vodja računovodske službe nadaljevala v Novolesu. Nato jo je poklicna pot pripeljala v podjetje Adria Dom iz Črnomlja, kjer je napredovala v direktorico sektorja ekonomike. Od lani je bila zaposlena kot izvršna direktorica za kontroling in finance v podjetju Elvez.

"Darja Derganc je člane nadzornega sveta Slovenskih državnih gozdov prepričala s svojo strokovnostjo, jasnostjo in odločnostjo," so še poudarili.

Arhiv

Zadnje novice

Vir

STA

2019

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar

2018

December

November

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar