FinD - Novice - ZSSS odpira vrata za vprašanja o delavskih pravicah in dolžnostih
Zemljevid mesta English O podjetju O produktih > Podpora uporabnikom 01 438 01 80
Išči po   > Po zbirkah  > Napredno  Pomoč pri iskanju  
FinD-INFO > Novice > Izbrana novica
 
          - +   *  

Novice

17.4.2019

ZSSS odpira vrata za vprašanja o delavskih pravicah in dolžnostih

Ljubljana, 17. aprila (STA) - Zveza svobodnih sindikatov Slovenije (ZSSS) danes in v četrtek odpira svoja vrata. V pisarnah v 13 slovenskih mestih in na stojnici v centru Ljubljane bodo strokovne službe zveze na razpolago članom in nečlanom, ki imajo vprašanja s področij delovnih razmerij, socialne varnosti in delovanja organizacije.

Kot so pojasnili v ZSSS, bodo danes in v četrtek med 9. in 17. uro pomagali vsem, ki potrebujejo pregled pogodbe o zaposlitvi, plačilne liste, odločb Zavoda za pokojninsko in invalidsko zavarovanje, Zavoda RS za zaposlovanje ali Centra za socialno delo, ter podajali informacije o dopustu, bolniški odsotnosti, pokojnini ali socialni pomoči. Odgovarjali bodo tudi na vprašanja v zvezi z delom ZSSS, njihovih sindikatov dejavnosti in strokovnih služb.

Člani in nečlani ZSSS se bodo lahko po pojasnila obrnili na pisarne organizacije v 13 mestih, in sicer v Murski Soboti, Mariboru, na Ptuj, v Slovenj Gradcu, Celju, Krškem, Novem mestu, Trbovljah, Ljubljani, Kranju, Postojni, Kopru in Novi Gorici. Poleg tega bodo aktivnosti ZSSS predstavili tudi na Adamič-Lundrovem nabrežju v centru Ljubljane, kjer bodo sindikalni aktivisti prisotni s stojnico.

Največja sindikalna organizacija v Sloveniji je svoja vrata na ta način prvič odprla lani, ko se je nanjo obrnilo preko 250 posameznikov, kar po mnenju njenih predstavnikov dokazuje, da so vprašanja s področja delovnih razmerij in socialne varnosti "še kako aktualna". Letos pričakujejo podoben obisk.

Arhiv

Zadnje novice

Vir

STA

2019

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar

2018

December

November

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar