FinD - Novice - Najuglednejši delodajalec 2018 znova Krka
Zemljevid mesta English O podjetju O produktih > Podpora uporabnikom 01 438 01 80
Išči po   > Po zbirkah  > Napredno  Pomoč pri iskanju  
FinD-INFO > Novice > Izbrana novica
 
          - +   *  

Novice

23.1.2019

Najuglednejši delodajalec 2018 znova Krka

Brdo pri Kranju, 22. januarja (STA) - Priznanje zaposlitvenega portala Mojedelo.com za najuglednejšega delodajalca leta 2018 je osmič prejela novomeška farmacevtska družba Krka, so sporočili iz družbe Styira digital marketplaces, večinske lastnice portala Moje delo.

V raziskavi, ki so jo izvedli osmič, je sodelovalo več kot 13.000 anketirancev, ki so po različnih kriterijih ocenjevali ugled posameznih slovenskih podjetij.

Delodajalci z najvišjimi količniki ugleda so poleg Krke še A1 Slovenija, Akrapovič, Banka Slovenije, Bayer, Dars, Fraport Slovenija, IBM Slovenija, Lek, Microsoft, ministrstva RS, Telekom Slovenije in Zavarovalnica Triglav.

Poleg omenjenih so najuglednejši delodajalci po posameznih področjih oz. panogah še Gen-I, Petrol, Kompas, Medex, Pipistrel, Porsche Slovenija, Adecco, Jelovica hiše in Deloitte.

Portal Moje delo je ob tem najavil novo obdobje raziskav. K sodelovanju so namreč povabili evropsko podjetje Universum Global, ki se ukvarja z raziskavami ugleda. Tako bodo raziskavo prihodnje leto izvedli s pomočjo njihove metodologije ter s svojim znanjem, strokovnjaki in izkušnjami, so napovedali.

Arhiv

Zadnje novice

Vir

STA

2019

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar

2018

December

November

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar