FinD - Novice - Odprt razpis za financiranje inovativnih izobraževalnih projektov
Zemljevid mesta English O podjetju O produktih > Podpora uporabnikom 01 438 01 80
Išči po   > Po zbirkah  > Napredno  Pomoč pri iskanju  
FinD-INFO > Novice > Izbrana novica
 
          - +   *  

Novice

13.1.2019

Odprt razpis za financiranje inovativnih izobraževalnih projektov

Ljubljana, 12. januarja (STA) - Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport je na spletni strani opozorilo na mednarodni razpis projekta Bridge 47 za financiranje inovativnih izobraževalnih projektov, na katerega se lahko prijavijo neprofitne nevladne organizacije, ki delajo na področju globalnega učenja ali na promociji globalnega državljanstva. Rok za prijavo je 24. januar.

Izobraževanje pomaga pri spreminjanju negativnih globalnih trendov v pozitivno smer. Z objavljenim razpisom za nevladne organizacije iščejo manjše inovativne projekte, ki bodo potekali na regionalni ali lokalni ravni. Projekti morajo vsebinsko izpostavljati in promovirati izobraževanje o globalnem državljanstvu, pa tudi druge oblike izobraževanja, temelječega na vrednotah, so zapisali na spletni strani platforme nevladnih organizacij za razvojno sodelovanje in humanitarno pomoč Sloga.

Prijave na razpis v angleškem jeziku lahko pošljejo neprofitne nevladne organizacije iz 12 evropskih držav, med njimi tudi iz Slovenije. Povezava na razpis je objavljena na spletni strani Sloge. Vrednost projekta ne sme presegati 5000 evrov.

Razpis za sofinanciranje pilotnih projektov je del večjega projekta Bridge 47 - Building Global Citizenship, ki ga financira Evropska unija, izvajajo pa ga nevladne organizacije pod koordinatorstvom finske nevladne organizacije platforme FINGO.

Arhiv

Zadnje novice

Vir

STA

2019

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar

2018

December

November

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar