FinD - Novice - Zaradi napake ponovljen razpis za generalnega direktorja Gursa
Zemljevid mesta English O podjetju O produktih > Podpora uporabnikom 01 438 01 80
Išči po   > Po zbirkah  > Napredno  Pomoč pri iskanju  
FinD-INFO > Novice > Izbrana novica
 
          - +   *  

Novice

9.1.2019

Zaradi napake ponovljen razpis za generalnega direktorja Gursa

Ljubljana, 09. januarja (STA) - Na javnem razpisu, s katerim je ministrstvo za okolje in prostor zbiralo prijave za generalnega direktorja Geodetske uprave RS (Gurs), je prišlo do napake v besedilu, zato je razpis danes znova objavljen. Kot so za STA pojasnili na ministrstvu za javno upravo, so bili vsi prijavljeni kandidati o tem obveščeni, rok za prijavo pa poteče 17. januarja.

Ministrstvo je prvi razpis objavilo 19. decembra, sedaj je objavilo novega. Izbrani kandidat bo imenovan na položaj za dobo petih let, z možnostjo ponovnega imenovanja. Gurs sicer kot generalni direktor vodi Anton Kupica, ki ga je vlada na to mesto imenovala februarja 2014.

Kot je navedeno v razpisu, mora imeti kandidat najmanj sedem let delovnih izkušenj in strokovni izpit iz upravnega postopka.

Kandidat mora prijavi predložiti tudi vizijo prednostnih nalog in razvoja Gursa v mandatnem obdobju, za katerega vodenje kandidira. Vizija mora biti sestavljena iz vsebinske opredelitve vizije in okvirne opredelitve časa, potrebnega za njeno uresničitev.

Arhiv

Zadnje novice

Vir

STA

2019

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar

2018

December

November

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar