FinD - Novice - V Ljubljani vrata odpira Conventa Crossover
Zemljevid mesta English O podjetju O produktih > Podpora uporabnikom 01 438 01 80
Išči po   > Po zbirkah  > Napredno  Pomoč pri iskanju  
FinD-INFO > Novice > Izbrana novica
 
          - +   *  

Novice

30.8.2018

V Ljubljani vrata odpira Conventa Crossover

Ljubljana, 30. avgusta (STA) - V prostorih ljubljanskega lutkovnega gledališča bo danes vrata odprla konferenca Conventa Crossover. Dogodek je namenjen ponudnikom kongresnih storitev, kreativcem, marketinškim strokovnjakom, strokovnjakom za organizacijo dogodkov ter vsem v regiji Alpe-Adria, ki so vpeti v področje turizma in marketinga, so zapisali organizatorji.

Dvodnevna Conventa Crossover je "kongresni dogodek letošnjega poletja", so poudarili organizatorji - agencija Toleranca marketing in poslovna borza Conventa. Dogodek bo potekal tretje leto zapored in bo, kot obljubljajo, "pravi festival dogodkov in izkustvenega marketinga".

Ideja in format dogodka sta posvečena vsem oblikam izkustvenega marketinga. Gre za marketing, ki "sproža čustvene interakcije med blagovnimi znamkami in kupci ter med idejami in udeleženci dogodkov". Predstavniki najboljših agencij za organizacijo dogodkov in izkustveni marketing iz vse Evrope bodo z udeleženci delili izkušnje in napotke vse od organizacije dogodkov do gverilskega in senzoričnega marketinga.

Konferenca prinaša predavanja, praktične delavnice, predstavitve, diskusije ter druge formate učenja in sodelovanja. Strokovni program bodo spremljali izobraževanje, mreženje, kulinarika in zabava.

Udeležence Convente bodo nagovorili številni mednarodni in domači strokovnjaki. Med njimi so mednarodno priznani nizozemski moderator Jan-Jaap In der Maur, predstavnik svetovno uspešne agencije XSAGA Patrick Roubroeks in strokovnjak v brand marketingu Michael Cowan, izpostavljajo organizatorji.

Letošnja novost je izbor najboljših dogodkov in podelitev nagrad Conventa Best Event Award. Strokovna mednarodna žirija je že izbrala 17 finalistov, odmevnih dogodkov iz regije Nove Evrope, ki se bodo potegovali za nagrado v treh kategorijah. Dokončne zmagovalce, ki bodo razglašeni v petek, bodo določili udeleženci konference.

Arhiv

Zadnje novice

Vir

STA

2019

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar

2018

December

November

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar