FinD - Novice - Za spodbujanje razvoja in uporabe novih poslovnih modelov 11 milijonov evrov
Zemljevid mesta English O podjetju O produktih > Podpora uporabnikom 01 438 01 80
Išči po   > Po zbirkah  > Napredno  Pomoč pri iskanju  
FinD-INFO > Novice > Izbrana novica
 
          - +   *  

Novice

28.2.2018

Za spodbujanje razvoja in uporabe novih poslovnih modelov 11 milijonov evrov

Ljubljana, 28. februarja (STA) - Vladna služba za razvoj in evropsko kohezijsko politiko je izdala odločitev o finančni podpori za program Spodbujanje razvoja in uporabe novih poslovnih modelov za lažje vključevanje v globalne verige vrednosti. Za naložbo v vrednosti 11,13 milijona evrov bo Evropski sklad za regionalni razvoj prispeval 8,13 milijona, so sporočili iz vladne službe.

Namen programa je podpreti 60 malih in srednjih podjetij z več kot 20 zaposlenimi pri vključevanju trajnostnih vidikov v njihove poslovne procese. Na ta način bodo podjetja po navedbah vladne službe napredovala pri uvajanju najnaprednejših standardov in kompetenc, ki omogočajo izkoriščanje potencialov mednarodnega trga in hitrejše vključevanje v globalne verige vrednosti.

Splošni cilj programa je prispevati k dvigu mednarodne konkurenčnosti in izvozne intenzivnosti malih in srednjih podjetij prek uravnoteženega razvojnega pristopa za doseganje širših pozitivnih učinkov na okolje, družbo, ekonomski razvoj in poslovni izid.

Arhiv

Zadnje novice

Vir

STA

2019

December

November

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar

2018

December

November

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar