FinD - Novice - Reorganizacija CSD dražja za več kot 70.000 evrov
Zemljevid mesta English O podjetju O produktih > Podpora uporabnikom 01 438 01 80
Išči po   > Po zbirkah  > Napredno  Pomoč pri iskanju  
FinD-INFO > Novice > Izbrana novica
 
          - +   *  

Novice

23.2.2018

Reorganizacija CSD dražja za več kot 70.000 evrov

Ljubljana, 23. februarja (STA) - Reorganizacija centrov za socialno delo (CSD) bo zunanjim svetovalcev prinesla več zaslužka, kot je bilo sprva predvideno. Vrednost pogodbe med ministrstvom za delo ter podjetjema A.T. Kearney in Pristop se je namreč povečala z 268.217 evrov na 340.594 evrov. Podjetji naj bi svetovali do novembra, danes poroča Dnevnik.

Ministrstvo za delo, družino in socialne zadeve z ministrico Anjo Kopač Mrak na čelu, je še minuli mesec sporočilo, da bo podjetju A.T. Kearney za svetovanje pri reorganizaciji CSD plačalo 268.217 evrov. Zdaj pa navajajo, da se je vrednost pogodbe povečala na 340.594 evrov.

Predvideni časovni okvir projekta se je zamaknil za eno leto, reorganizacija CSD pa bo tako zaključena šele oktobra letos. Posledično so se spremenile tudi nekatere aktivnosti, predvidene v javnem naročilu, so za časnik pojasnili na ministrstvu.

A.T. Kearney pogodbo izvaja skupaj s partnerjem, ljubljanskim podjetjem Pristop. Ta naj bi po navedbi A.T. Kearneyja nudilo podporo pri vodenju projekta in skrbelo za komunikacijsko podporo.

Arhiv

Zadnje novice

Vir

STA

2019

December

November

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar

2018

December

November

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar