FinD - Novice - Svet delavcev odpoklical delavskega direktorja Luke Koper
Zemljevid mesta English O podjetju O produktih > Podpora uporabnikom 01 438 01 80
Išči po   > Po zbirkah  > Napredno  Pomoč pri iskanju  
FinD-INFO > Novice > Izbrana novica
 
          - +   *  

Novice

9.2.2018

Svet delavcev odpoklical delavskega direktorja Luke Koper

Koper, 08. februarja (STA) - Svet delavcev v Luki Koper je v sredo odpoklical delavskega direktorja v štiričlanski upravi družbe Stojana Čeparja in namesto njega predlagal imenovanje Vojka Rotarja, poroča spletni Dnevnik. Rotar je bil doslej zaposlen v koprskem komunalnem podjetju Marjetica Koper. Svet delavcev sicer ni bil zadovoljen z aktivnostmi Čeparja.

Kot je pojasnil predsednik sveta delavcev Mirko Slosar, člani sveta ob koncu lanskega leta in začetku letošnjega niso bili zadovoljni z aktivnostmi Čeparja, še zlasti, ko je uprava sprožila sodni postopek proti Mladenu Jovičiću in na ta način želela doseči ničnost njegove zadnje pogodbe o zaposlitvi.

Čepar se za Jovičića ni zavzel toliko, kot so zaposleni od njega pričakovali, je opisal Slosar. "Čepar je bil v zadnjem času zaradi svoje neaktivnosti šibek člen, zato smo se odločili za odpoklic," je pojasnil Slosar.

Rotar je potrdil, da je svetu delavcev dal svoje soglasje, da ga kot delavskega predstavnika predlaga v imenovanje v upravo družbe, ki jo vodi Dimitrij Zadel. "Več kot to trenutno ne morem povedati, ker nimam pooblastila," je dodal Rotar. Nadzorni svet, ki ga vodi odvetnik Uroš Ilić, naj bi Rotarja predvidoma potrdil na seji naslednji petek, še poroča Dnevnik.

Arhiv

Zadnje novice

Vir

STA

2019

December

November

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar

2018

December

November

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar