FinD - Novice - Ministrstvo podaljšalo razpis za pomursko regijo
Zemljevid mesta English O podjetju O produktih > Podpora uporabnikom 01 438 01 80
Išči po   > Po zbirkah  > Napredno  Pomoč pri iskanju  
FinD-INFO > Novice > Izbrana novica
 
          - +   *  

Novice

4.4.2016

Ministrstvo podaljšalo razpis za pomursko regijo

Ljubljana, 04. aprila (STA) - Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo je podaljšalo rok za oddajo vlog na javni razpis za sofinanciranje začetnih investicij podjetij in ustvarjanja novih delovnih mest v pomurski regiji. Novi skrajni rok za oddajo vlog je 15. april, so sporočili z ministrstva.

Strokovna komisija za delo na javnem razpisu se je odločila tudi, da podaljša rok za postavljanje vprašanj v zvezi z javnim razpisom, in sicer do 8. aprila. Objavljena vprašanja in odgovori veljajo kot dopolnitev razpisne dokumentacije.

Gospodarsko ministrstvo je razpis objavila 18. marca. Razpisanih je šest milijonov evrov, od tega trije milijoni evrov letos in trije milijoni v prihodnjem letu. Po prvotni časovnici je bilo mogoče vloge oddati do 9. aprila opoldne.

Predmet javnega razpisa je sofinanciranje investicij v osnovna sredstva pri postavitvi novega proizvodnega obrata, širitvi obstoječega obrata ali začetku nove dejavnosti, ki pomeni temeljito spremembo proizvoda ali proizvodnega procesa v obstoječem proizvodnem obratu (s pomočjo racionalizacije, diverzifikacije ali modernizacije) ter ustvarjanje novih delovnih mest, povezanih z začetno investicijo.

Investicija se mora izvajati na območju izvajanja zakona o razvojni podpori pomurski regiji v obdobju 2010-2017, torej občin Apače, Beltinci, Cankova, Črenšovci, Dobrovnik, Gornja Radgona, Gornji Petrovci, Grad, Hodoš, Kobilje, Križevci, Kuzma, Lendava, Ljutomer, Moravske Toplice, Murska Sobota, Odranci, Ormož, Puconci, Radenci, Razkrižje, Rogašovci, Središče ob Dravi, Sveti Jurij, Sveti Tomaž, Šalovci, Tišina, Turnišče, Velika Polana ali Veržej.

Arhiv

Zadnje novice

Vir

STA

2019

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar

2018

December

November

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar